blog . funkt
блог за архитектура, дизайн, добри идеи
web development: www.mmwebworks.com ; W3C Valid

януари, 2010

yovkov-kusudama

петък, януари 15th, 2010

това е лампа … … и е направена собственоръчно от небезизвестния  YOVKOV! Диаметър 65см, материал PVC фолио и специален магнитен механизъм за смяна на крушката. поръчки се приемат на следните телефони 0889 286 485.

къщи близнаци в Косанин дол

сряда, януари 13th, 2010

Ако сте харесали този наш проект за къщи близнаци, можете да прочетете подробна статия за него в януарския брой на списание „Още за къщата“. Освен стратегията на проектa, са публикувани и подробно описани триизмерни строителни детайли. YO!

стар стол

неделя, януари 10th, 2010

Върнете ги към живот! Ето такива и не такива стари столчета ни трябват. Помислете и ако решите, че имате някъде в мазето, на тавана или на вилата непотребни столчета, веднага сигнализирайте, моля! funkt@funkt.eu или на познатите телефони :)

коледно празненство 2009

събота, януари 2nd, 2010

беше : първото коледно празненство организирано от ФУНКТ имаше за ядене : солен кейк със сирена,  коледни меденки, сиренца и подробности… имаше за пиене : жестоко греяно вино с джинджифил и сок от портокал имаше за душата : коледна украса с паус и оригами, лампи специално приготвени/!!!/, музика, която нямаше да се понрави на фолк-любителите [...]