blog . funkt
блог за архитектура, дизайн, добри идеи
web development: www.mmwebworks.com ; W3C Valid

април, 2010

какво да се прави, хората го харесват

понеделник, април 19th, 2010

Отново за Supa Star и отново хубави неща! Каролинка го харесва! И Вила Вилекула го харесва! И в twitter пише нещичко … … още един личен блог sosofia.com … още в sofiology.com цитат: СупаСтар са доказателство, че с малко пари и много желание могат да се случат нещата.

какво решение взехме

сряда, април 14th, 2010

Ние /функт/. Днес за пореден път. Повече никога няма да използваме костюмирани чичковци! следва продължение …

квадратна къща

неделя, април 11th, 2010

с квадратни прозорци Продължавам да се чудя, какво им е лошото на бункерите… Напишете „бункер“ или „bunker“ в google, търсете изображения и вижте на какви находки ще попаднете. А това на картинката не е бункер, а къща. Въпреки, че ако се построи такова, хората ще си казват „Какъв е този бункер?“. Цъкнете картинката за повече.

CAPITAL LIGHT за супите … :)

петък, април 9th, 2010

сладък коментар за прекрасното място :)

Илиан страшника

четвъртък, април 8th, 2010

броди със камшика! По непотвърдени данни и слухове всичките ни колеги и приятели ги е страх да работят с Илиан. Бил страшно крив. Ето защо връчваме награда за храброст на членовете на студио Функт: Мими, Лора и Вальо, за оцеляването им с архитекта – страшилище! :)

конкурси

понеделник, април 5th, 2010

Светнаха се. Много е модерно да се организират архитектурни конкурси. Всякакви: от градски дизайн до собственик на имот, който се чуди кой архитект да избере. До тук нищо лошо. Лошото в България обикновенно е журито.