blog . funkt
блог за архитектура, дизайн, добри идеи
web development: www.mmwebworks.com ; W3C Valid

конкурс за къща в Бистрица

The WINNER!!!!

Това  е къщата, която спечели конкурса за „къща в Бистрица“. Борбата беше жестока. Състезаваха се едни от най-добрите български архитекти, а журито разгледа обстойно всички проекти и определено изборът им отговаря на всички условия на конкурса. Преди да ви дадем право на мнение ще ви кажем, че ние много харесваме победителите.

проект: FUNKT

6 Responses to “конкурс за къща в Бистрица”

 1. Augusta :

  Проектът е страхотен. Ако бях клиент, единственото което бих поискала, щеше да бъде да поставят колона от едната страна на козирката, образувана от еркера (там май е входната врата). Така някак си ми е незавършено, липсва категоричността, присъща като цяло на проекта.
  Иначе дървената обшивка създава уют и топлина, необходими за една планинска къща, но кубичната форма и правите линии придават модерно звучене. Хубава къща.

 2. Марта :

  Много ви се радвам на блога и на отношението към средата и към хората в нея, още повече се радвам, когато това бъде оценено и от по-консервативни инстанции :). Поздравления, къщата е супер.

 3. funkt :

  Мерсиииии! Ако някой от вас има идеи за нещо свързано с нашата тематика, давайте, ще пишем статии! Ако имате проекти идеи или дизайн от какъвто и да било род, ще говорим за тях, стига желание да има!

 4. ana :

  А според мен е ужасно грозновата. Единственият плюс са огромните прозорци, но как може това да е победител в състезание. ..

 5. funkt :

  Ана? Защо така? Какво не ти харесва? И ние и собствениците са влюбени в къщата. Но не е масов вкус.

 6. maria :

  Аз мисля, че Снежина Петрова /актрисата/ е страшно готина, въпреки че има хора, които смятат, че е грозна… Хубаво-грозно няма нищо по-относително, важно е как си върши работата. А иначе сме правили и доста по-“грозни“ неща, ако на Ана и се гледа може да види това :)

Leave a Reply