blog . funkt
блог за архитектура, дизайн, добри идеи
web development: www.mmwebworks.com ; W3C Valid

разни напоследък

с какво се занимаваме?


Един съученик наскоро ме попита „Ти си архитект, а защо се занимаваш с всичко друго, но не и с архитектура…? Правите столчета, лампи, рисунки, визитки……“ Бих добавила и още по-колоритни неща като това, че шием, лепим и ковем, сайтове сглабяме, доста и все повече готвим. Истината е, че няма нищо по-хубаво от това да правим всичките тези неща, пък какво от това, че не са архитектура. И без това архитектурата в България напоследък се е ограничила от вгараденото казанче до ремонт на покривна воронка. Не че не е вълнуващо да търсиш склада за водостоци и да избираш най-естетичните скоби, но май да рисуваме детска стая е някак доста по-приятно!

ето картинки

7 Responses to “разни напоследък”

 1. Jane :

  Това въобще не ме учудва…идва от сърцето ви. Много, много вдъхновение ви пожелавам…както и хора, които да вдхновявате, както се случи и с мен :))))))))

 2. Cinnamon :

  Я веднага да правите това, което ви кефи! Браво, че си вярвате!

 3. malena :

  Здравейте! Много харесвам работата ви! Видях, че изработвате много оригинални сватбени покани, може ли да споделите цена?
  Благодаря предварително!

 4. lora :

  здрасти Малена, по принцип първо за всичко, което правим изготвяме проект(че), за покани сватбени да кажем 300 лв, и после в зависимост от конкретното решение може и да рисуваме, и да фотошопираме… и съответно се разбираме допълнително за цена изпълнение :)

 5. Tcveti :

  Здравейте ! Много ми харесват вашите рисунки на детски стаи. Ние си имаме една малка фея в къщи и много искаме да Ви поканим да направите приказна и нейната стая. Може ли да ми кажете някаква ориентировъчна цена ?

 6. maria :

  Здрасти Цвети,
  С удоволствие бихме зарадвали още една сладка фея да нарисуваме стаята и :). Ако искаш изпрати на мейла ни funkt@funkt.eu и mimi@funkt.eu снимки на стаята, където искате да има рисунки за да добием представа за количеството на работата. :)
  Поздрави!

 7. червено вино :

  Пожелавам още много вдъхновение за още много, много безкрайни прекрасни идеи като тези!

Leave a Reply